πολυκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πλαίσια CSUN SOLAR (Nanjing) Co, Ltd

Εταιρεία

Στοιχεία ίδρυσης

Η CSUN China Sunergy (Nanjing) Co, Ltd είναι μέλος του ομίλου China Electric Equipment Group (CEEG) Co, Ltd. Ο όμιλος CEEG δραστηριοποιείται από το 1990, στον τομέα της ενέργειας με την παραγωγή μετασχηματιστών και ηλεκτρονικών ισχύος καθώς και φωτοβολταϊκών κυψελών.

Η CSUN, που ιδρύθηκε το 2004, είναι σήμερα ένας από τους δέκα κορυφαίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών κυψελών και πλαισίων υψηλής απόδοσης παγκοσμίως. Το 2007, η CSUN εισήχθη στην αμερικάνικη χρηματιστηριακή αγορά NASDAQ.

Όραμα

Η CSUN έχει σαν σκοπό να παρέχει προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή αποδοτικότητα και αντοχή. Για αυτόν τον λόγο τα προϊόντα κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές της διεθνούς αγοράς. Με την επένδυση σημαντικών κεφαλαίων στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών αποσκοπεί στην πραγματοποίηση αυτού του οράματος.

Δυναμικότητα

Η CSUN έχει ετήσια παραγωγή σε φωτοβολταϊκά πλαίσια 2GW επίσης συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παραγωγούς φωτοβολταϊκών κυψελών παγκοσμίως προμηθεύοντας πολλά εργοστάσια παραγωγής πλαισίων. Διαθέτει τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με κορυφαίους επιστήμονες ενώ οι γραμμές παραγωγής της εταιρίας είναι από τις πιο προηγμένες τεχνολογικά με αυτοματισμούς τελευταίας γενιάς. Με εγκαταστάσεις παραγωγής στην Κίνα, Νότια Κορέα, Βιετνάμ, Τουρκία και αποθήκες σε Ολλανδία, Ιαπωνία και Αυστραλία, έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων σε Αμερική (Η.Π.Α, Καναδάς, Μεξικό, Χιλή), Ε.Ε (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία, Σουηδία, Τσεχία), Ασία (Ισραήλ, Ινδία, Ινδονησία, Κίνα, Ταϊλάνδη), Αφρική (Αίγυπτος, Νιγηρία, Νότια Αφρική) και Αυστραλία.

Τομείς δραστηριοτήτων

Τα προϊόντα της CSUN χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από επενδυτές:

  • σε υπαίθριους χώρους (φωτοβολταϊκά πάρκα / Solar parks)

Από επιχειρήσεις και ιδιώτες σε διάφορες μορφές αναλόγως με τις εκάστοτε ανάγκες τους εγκαθιστώντας τα :

  • σε οροφές βιομηχανικών μονάδων και στους υπαίθριους χώρους αυτών (Net Metering)
  • σε οροφές οικισμών / κτηρίων

Πως διαφοροποιούμαστε

Αυτό που κάνει την CSUN να ξεχωρίζει από τους άλλους είναι οι νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί και η παρουσία της εταιρείας σε όλη την γραμμή παραγωγής των προϊόντων της, από την συλλογή της σιλικόνης μέχρι και τα φωτοβολταικά πλαίσια. Η κάθετη παραγωγή των προιόντων παρέχει το τέλειο αποτέλεσμα στην ποιότητά τους.

CSUN SOLAR (Nanjing) Co, Ltd